Contact

Contact old
Uw droomtuin is de missie

Elk seizoen genieten in uw tuin

Tuinaanleg is veel meer dan alleen het gazon zaaien of bloemen planten. HB Tuin en Bouwonderneming in Tongeren bekijkt welke tuinverlichting, rustgevende waterpartijen of andere leuke bestrating samen een knap geheel vormt. Zo wordt uw tuin een droomtuin, dat is de missie!

Uw tuin moet een samenhangend geheel zijn waarin u tot rust kan komen. Uw ideeën worden gecombineerd met vakmanschap en knowhow van Bart, waarbij binnen een strak opgelegde deadline tot een groene oase van rust wordt gekomen. Uw tuin kan van a tot z onder handen worden genomen.

Repetitief onderhoud

Wie over een tuin beschikt, weet ook dat er altijd werk op de plank ligt. De sleutel voor een blijvend succes is dat u uw tuin constant de nodige aandacht biedt en vooral onderhoudt. Naast het traditionele onderhoud zijn er elk seizoen typische tuinwerken. Samen met u wordt bekeken welk tuinonderhoud het best past bij uw wensen.

Zo kan u opteren voor een wekelijks, maandelijk of jaarlijks tuinonderhoud. Ongeacht de frequentie van onderhoud kan u bij Bart en Heidi vertrouwen op een piekfijne tuin die frisheid en dynamiek uitstraalt.

Wilt u ook dat uw tuin een oase van rust wordt? Een plek waar u na een harde werkdag tot rust kan komen? En liefst in een tuin die er piekfijn en verzorgd uitziet? Dit zijn geen onmogelijke eisen als u in zee gaat met HB Tuin en Bouwonderneming in Tongeren. Neem uw telefoon en u bent niet meer weg te slaan uit uw tuin.

Heeft u een vraag?

Contact
Contacteer ons!
012 77 90 57