Contact

Contact old
Een kei in klinkers en kasseien

Van tuinpaden tot parkings

HB Tuin en Bouwonderneming is een kei in de aanleg van bestratingswerken! De firma uit Tongeren is bekend met de aanleg van opritten, terrassen, tuinpaden en parkings en doet dit in diverse materialen waaronder klinkers, kasseien, natuursteen of kiezelverharding.

Wanneer er zich kassei- en klinkerwerken opdringen, kan u beter een vakman als Bart aan het werk zetten. Hij voert zowel grote als kleine bestratingswerken uit in de provincie Limburg. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen particulieren of bedrijven. Door zijn nauwe contacten en prima samenwerking met diverse onderaannemers, kan elke grootte van project behartigd worden.

Kasseien

De charme van kasseien is een veelgehoord argument om voor dit materiaal te kiezen, maar vergeet zeker ook de uitzonderlijke kwaliteiten niet. Kasseien worden niet groen en vuil, waardoor deze door de jaren alleen maar mooier worden. Maar ook door de diversiteit en het ruime aanbod van kleur en vorm van klinkers, vindt u een passende bestrating die complementair is met de rest van uw gebouw en tuin!

Vooraleer HB Tuin en Bouwonderneming in Tongeren aan de slag gaat voor uw klinker- en kasseiwerken, wordt eerst bij u langsgekomen om de mogelijkheden in te schatten. Zodoende kan er ook meteen een correcte en gratis prijsofferte worden aangeboden. Bel en maak een afspraak!

 

Heeft u een vraag?

Contact
Contacteer ons!
012 77 90 57