Contact

Contact old
Uw bouwdroom wordt realiteit

Renovatie en onderhoud van tuinen

Als u beroep wilt doen op één aannemer die héél uw bouw- of tuinproject behartigt, dan is HB Tuin- en Bouwonderneming in Tongeren uw partner! Zaakvoerder Bart Jeurissen en zijn partner werken intensief en efficiënt samen met diverse aannemers om uw tuin- of bouwdroom te realiseren.

Als gediplomeerd lasser is Bart in de tuin- en bouwsector terechtgekomen. Na een rijkgevulde carrière bij een bouwfirma, waar hij zich heeft opgewerkt tot ploegbaas, werd in april 2014 beslist om samen met zijn echtgenote Heidi HB Tuin- en Bouwonderneming uit de grond te stampen!

Werkgebied Limburg/Vlaanderen

De eerste twee letters verwijzen naar de voornamen. Aanvankelijk werd er in bijberoep gewerkt, maar het kwalitatieve werk werd geapprecieerd en vertaald in verschillende opdrachten. Sinds juli 2015 werd de stap naar zelfstandige in hoofdberoep gezet.

Bij HB Tuin- en Bouwonderneming zijn zowel particulieren als industriëlen welkom, ongeacht de grootte van het project. Het werkgebied verspreidt zich niet alleen over Limburg, maar ook daarbuiten. Tuin- of bouwrenovatie in het vooruitzicht? Bart en Heidi in Tongeren staan klaar om uw project te realiseren.

Bekijk zeker even onze algemene voorwaarden door hier te klikken. 

Heeft u een vraag?

Contact
Contacteer ons!
012 77 90 57